Arctic Chamber Music Festival

Opplevelsepakke

Se datoer og billetter

Drømmer du om å oppleve Svalbard? Hva med å reise opp til verdens nordligste kammermusikk-festival, der musikerne fra Arktisk Filharmoni danner kjernen av festivalen, sammen med verdenskjente solister og dirigenter. Arctic Chamber Music Festival arrangeres i Longyearbyen 6. - 9- juni 2019- og vi har gleden av tilbyr en komplett pakke med reise, opphold, mat, konserter og utflukter.

DATO


PAKKEN INNEHOLDER FØLGENDE PROGRAM:

Torsdag 6. juni

09.55: Fly fra Oslo (SAS)*

14.00: Ankomst Longyearbyen Lufthavn med transport til Svalbard Hotell

16.00: Drinker og mingling Oppmøte i lobbyen på Svalbard Hotell. Det serveres forfriskninger og tapas

18.00: Transport til Huset Det serveres forfriskninger og vi møter musikere og artister

Åpningskonsert og 3-retters middag på Huset Longyearbyen var en gruveby med tydelig klasse-skiller. Huset ble bygget i 1951 og var et nøytralt møtested for alle byens innbyggere. Huset rommer masse historier, og har fungert både som byens postkontor, sykehus og skole, i tillegg til konsertsal og kino. Idag er Huset anerkjent for sin bistro, og sin “fine dining”-restaurant og vinkjelleren med et imponerende utvalg.

Velkommen til festivalstart! Konsert-repertoaret vil spenne fra opera arier til vakre fiolinkonserter, og noen av den vakreste musikken skrevet for kammerorkester. Møt de anerkjente solistene som skal være med oss utover i festivalprogrammet, Eldbjørg Hemsing (fiolin), Henning Kraggerud (fiolin), Adrian Angelico (mezzosopran), Espen Langvik (baryton) og ikke minst musikerne i Arktisk Filharmoni! Etter konserten inviteres du til en sosial sammenkomst i Bistroen på Huset, fulgt av en tre-retters middag og en “night-cap” for å runde av en herlig aften.

Fredag 7. juni

07.00: Frokost

08.00: Oppmøte resepsjon med tranport til MS Polargirl Denne dagen tar vi deg med på et heldags cruise til den russiske byen Barentsburg. Vi stopper ved Esmarkbreen for å få en spektakulær utsikt mens det serveres lunsj på dekk. I Barentsburg vil du få en guidet tur i byen, fulgt av en helt spesiell og intim konsert med musikere fra Arktisk Filharmoni i Kulturhuset.

18.00: Retur til hotellet

20.30: Transport fra Svalbard Hotell til Midnattsol-konsert Siden det ikke blir mørkt om kveldene, kan vi få mer ut av dagene - og denne innholdsrike dagen avsluttes med en spesiell opplevelse i Svalbards villmark. Vi tar deg med til en oppvarmet og koselig lavvo hvor dyktige musikere er klare for å spille en variasjon av livlig nordisk folkemusikk. Om du er sulten så er det mulighet for å kjøpe middag i lavvoen.

22.30: Første transport tilbake til Svalbard Hotell

23.30 Siste transport tilbake til Svalbard Hotell

Lørdag 8. juni

07.00 - 10.00: Frokost Fri til å se seg rundt i Longyearbyen. Små konserter skjer rundt omkring i Longyearbyen.

18.00: Transport fra Svalbard Hotell

Konsert i Gruve 7 En liten busstur fra Longyearbyen sentrum og opp på et fjellplatå som gir deg en nydelig utsikt over Adventsdalen. Her skal vi gå inn i Longyearbyens eneste aktive kullgruve, hvor vi har rigget klart til en konsert i litt uvanlige omgivelser. Henning Kraggerud og Arktisk Filharmoni leverer vakre toner, i kontrast til den røffe hallen som er mer vant med å huse maskiner, verktøy og arbeidsfolk med skitne støvler. Musikerne spiller musikk komponert i de siste månedene av andre verdenskrig, av selveste Richard Strauss.

23.00: Transport tilbake til Svalbard Hotell

Søndag 9. juni

07.00 - 11.00: Frokost Fri til å se seg om i Longyearbyen. Museum og kunstgallerier er åpne.

19.00: Transport fra Svalbard Hotell

19.30: Klassisk “fine dining” på Huset Hjertelig velkomne til en kveld hvor nydelig mat og vakker musikk flettes sammen på en perfekt måte. Vi inviterer igjen til Huset, og byr på en smaksopplevelse i form av en 5-retters middag og vin, hvor du får høre historier fra Longyearbyen og Huset, sammen med nøye utvalgte kammermusikk-stykker. Hva er vel en bedre måte å avslutte festival-helgen på? Vi ser frem en kveld hvor vi har god tid til å nyte med alle sanser.

Mandag 10. juni

07.00 - 10.00: Frokost

11.00: Utsjekk Svalbard Hotell

13.00: Transport fra hotellet til Longyearbyen lufthavn*

14.45: Flyavgang fra Svalbard*

18.55: Ankomst Oslo Lufthavn*


*disse punktene gjelder kun hvis du har pakke inkludert fly.


BESTILLING


Kontakt oss for booking: salg@svalbardbooking.com eller ring +47 79 02 50 00.

tilbudet inkluderer:

Huset, Longeyarbyen
Huset, Longeyarbyen

*disse punktene gjelder kun hvis du har pakke inkludert fly.

ACMF er et samarbeid mellom Arktisk Filharmoni, Svalbard Adventure Group og Arctic Vibe.